Initiativ för att stötta Skånska företag inom restaurang och livsmedelsproduktion

Foto från Livsmedelsakademin på person som tillreder fisk
Foto: Livsmedelsakademin

Coronaviruset slår hårt mot restauranger och även små livsmedelsproducenter. Därför startar Livsmedelsakademin, Regional Matkultur Skåne och Innovationscenter för landsbygden ett initiativ för att hjälpa till.

Initiativet erbjuder stöd till krögare, kockar, handlare och butiksmedarbetare som är intresserad av att skapa nya affärer med varandra i krisen. Det kan till exempel handla om att en matbutik vill erbjuda sina kunder färdiglagade lunchlådor eller att en matkasse kan bli kompletterad med ett middags-kit.

Är du själv eller någon du känner krögare, kock, handlare eller butiksmedarbetare som är intresserad av nya möjligheter? Läs mer här! >> https://mailchi.mp/livsmedelsakademin/tid_for_samarbete?fbclid=IwAR3npOFFDOm2nbyUdC00ck3aS8LBFu_T4o6s1yiTurkAMgvdKjYlxHXw5vg