Titta på vårt webbinarium: “Vägen till pengarna” del 3!

Kanske är det dags för ditt företag att ta klivet utanför Sveriges gränser? Kanske ser du nya affärsmöjligheter genom att digitalisera din verksamhet? Eller kanske behöver du ett mindre lån för att skapa en förändring? Då är detta webbinarium något för dig!

Se sändningen här >>

När? 22 november 12.00-13.00
Var? Livestreamat evenemang, länk skickas via mejl

Under sändningen kommer du att få se konkreta exempel på företag som mottagit finansieringen. Du kommer att få svar på vad du kan få stöd för, vad som är viktigt att ha med i din ansökan, samt hur och när du kan söka.

Mikrolån med Gustav Löfstedt, Almi Skåne
Har du ett mindre kapitalbehov? Då kan Almis Mikrolån vara något för dig. Mikrolånet kan beviljas på upp till 200 000 kronor och kan ges med särskilt förmånliga villkor, som till exempel en viss tids amorteringsfrihet och begränsade säkerheter för låntagaren. Tack vara en garanti från Europeiska unionen kan Almi erbjuda Mikrolånet till förmånliga villkor. Det innebär bland annat en återbetalningstid på upp till 72 månader, amorteringsfrihet de första 12 månaderna och en förmånlig ränta.

Digitaliserings- och internationaliseringscheckar med Sara Anderhov, Region Skåne
Om ditt företag vill ta fram en digital strategi, identifiera nya affärsmodeller eller effektivisera digitala processer kan digitaliseringschecken passa dig. Du kan även få stöd att förbereda en satsning på en marknad utanför Sverige genom internationaliseringscheckar. Båda stöden kan ge mellan 50 000 och 250 000 kronor och behöver matchas med motsvarande summa av företaget själv.

Enterprise Europe Network med Håkan Sehlin, Business Development Manager på Invest in Skåne AB,
Detta stöd är till för företag som behöver stöd i att hitta exportpartners ute i EU och världen. De ger konkret stöd och kontakter till företag i sydöstra Skåne som vill internationalisera sin verksamhet och hitta nya marknader för sina produkter.

Välkommen!

Detta webbinarium arrangeras av Europa Direkt Sydskåne tillsammans med Innovationscenter för landsbygden. För dig som inte kan delta kommer det även att kunna ses i efterhand.

Läs mer om initiativet “Vägen till pengarna” och se tidigare sändningar här >>