EU-finansiering för kulturnäringar

Anmäl dig till webbinarium den 12 maj kl.10-12 om finansiering för kulturnäringar! Hanna Olsson, projektledaren för International Resource Office, håller då ett webbinarium med fokus på nordiska och europeiska finansieringsmöjligheter främst riktat mot internationella kulturutövare i Skåne.

International Resource Office, IRO, är en verksamhet som bedriver arbete gentemot skånska kulturaktörer i form av skräddarsydd rådgivning, tips och stöd inom internationella kultursamarbeten och EU-stöd. De erbjuder även nätverkande, partnerskapande, verktyg för lyckade EU-ansökningar och rådgivning vid implementering av projekt. Verksamheten bedrivs av Trans Europe Halles med stöd från Region Skåne.

Att delta i internationella samarbeten kan vara givande på många sätt och stimulerar ofta till verksamhetsutveckling och kompetenshöjning inom den egna organisationen.

IRO vänder sig till dig som:

  • Vill ha hjälp med ansökan av EU-medel samt hur du skriver en bra ansökan
  • Önskar ett internationellt samarbete och söker nya partners
  • Behöver guidning för en idé ni vill utveckla
  • Eller vill lära sig mer om olika EU-stöd och få hjälp i hur man lägger upp en strategi och utvecklar ett projekt på bästa sätt.

Mer information hittar du på deras hemsida HÄR. Du kan även anmäla dig till deras nyhetsbrev som innehåller massor av bra information, tips och därmed få inbjudningar till framtida webbinarium via deras Facebook HÄR.