Sökes: Lantbrukare som är intresserad av en spännande affärsmöjlighet 8/12

Är du lantbrukare och intresserad av en spännande affärsmöjlighet här och nu – att odla industrihampa? Är du nyfiken på att få veta mer kring efterfrågan, idag och imorgon, i Sverige och i Europa för en av världens snabbast växande industrier? Vill du veta mer om kontrakt, avkastning och andra förutsättningar på den svenska marknaden? Då är detta informationsmöte något för dig!

Europa Direkt Sydskåne och Innovationscenter för landsbygden arrangerar nu ett fördjupande informationsmöte om industrihampa. Clara Norell, VD för Svensk Hampaindustri, informerar om efterfrågan på hampafrö för livsmedelstillverkning redan under 2022. Vi bjuder på information kring vad som är på gång inom olika branscher både i Sverige och i Europa. Mycket här pekar mot en intressant efterfrågan på industrihampa under kommande år.

När? 8 december, kl. 15 – 17
Var? Dexera, Åsumsgatan 8 i Sjöbo. Delta på plats eller digitalt.
Hur? Anmäl dig här >>

Det blir en timmes online presentation, var med på plats, digitalt eller se presentationen i efterhand. I programmets andra timme (som inte sänds online) har ni som är på plats en gemensam dialog med möjlighet att ställa frågor.

Varmt välkommen!

Fakta om Svensk Hampaindustri

SHI ser sig som en möjliggörare och kontaktyta mellan exempelvis lantbrukare och olika marknadsaktörer. Allt med det långsiktiga målet att bidra i omställningen till en mer plantbaserad, biobaserad och fossilfri industri. Tillsammans med matkoncept-bolaget SOLINA Sweden har SHI – Svensk Hampaindustri utvecklat ett växtbaserat köttalternativ av industrihampans frö. 2022 vill SHI nu skala upp för att, tillsammans med fler odlare säkra ett leveransavtal av högkvalitativa hampfrön.