Titta på vårt webbinarium: “Vägen till pengarna” del 5! 17/6

Funderar du på att producera förnyelsebar energi på din gård? Eller behöver du expertkompetens för att utveckla en innovationsidé? Eller vill du kanske skicka in en ansökan och behöver tips hur du ska skriva den på bästa sätt? Då är detta webbinarium något för dig! Ta del av tips, expertråd och goda exempel.

Se sändningen här!

När? 17/6 12.00-13.00                                                                                                            Var? Livestreamat evenemang

Klimatklivet
Från Naturvårdsverket medverkar Jennifer Botos och Niklas Brännlund. De är handläggare för Klimatklivet. Det är ett stöd som syftar till att minska utsläppen. Jennifer och Niklas kommer att berätta om vilket stöd som finns för de som är intresserade av biogas.

Innovationscheckar
Har du en idé som fortfarande är i ett tidigt skede? Då kan du få stöd för att utveckla innovationsidén med hjälp av extern expertkompetens. Kanske det kan handla om att utveckla kompetensnätverk eller undersöka och bekräfta tekniska förutsättningar och förutsättningar på marknaden. Det finns också möjlighet att använda medlen för att utarbeta en strategi för sina immateriella tillgångar som patent och varumärke.

Tips och trix när du skriver en ansökan
Lyssna på Frida Tiberini, EU-samordnare för Sjöbo- och Tomelilla kommun, som delar med sig av sin kunskap kring hur man skriver en bra ansökan.

Detta webbinarium arrangeras av Europa Direkt Sydskåne tillsammans med Innovationscenter för landsbygden. För dig som inte kan delta kommer det även att kunna ses i efterhand på vår youtubekanal.

Läs mer om initiativet “Vägen till pengarna” och se tidigare sändningar här>>