Surfa in på vårt webbinarium: “Vägen till pengarna” 3/5, 12-13!

Funderar du på att göra ditt företag mera klimatsmart och behöver stöd till investeringar? Kanske vill du bygga en laddstation för elbilar? Då är detta webbinarium något för dig! Klicka på länken nedan för att se sändningen.

Titta här! >> 

I denna serie av webbinarium kommer vi att lyfta fram, förklara och ge konkreta
exempel på olika typer av finansiellt kapital som går att söka*. Du kommer att få fakta, tips och höra exempel på andra företag eller föreningar som sökt och fått stöd.

När? 3 maj 12.00 -13.00
Var? Livestreamat evenemang, länk skickas via mejl innan sändning

Under detta första lunch-webbinarium med klimat-tema kommer du att få veta mer om ”Klimatinvesteringsstöd”. Stödet kan sökas av verksamheter som har en idé som kan bidra till att minska samhällets klimatpåverkan, exempelvis genom att fasa ut fossil energi.

Vi kommer även att prata om bidrag för icke-publika laddstationer för elbilar. ”Ladda bilen” är ett investeringsstöd riktat till företag, kommuner, stiftelser och föreningar som vill installera laddningspunkter.

Detta webbinarium arrangeras av Europa Direkt Sydskåne tillsammans med Innovationscenter för landsbygden. För dig som inte kan delta kommer det även att kunna ses i efterhand.

Varmt välkommen!

* Då det varit ett mycket högt söktryck på Utvecklingscheckar för besöksnäringen (ursprungligt innehåll i webinariet) har Tillväxtverket beslutat att stänga ansökningsperioden långt i förtid, med mycket kort varsel. Nytt sista datum är den 2/5. Vi ställer dock inte in utan ställer om temat för vårt webinarie den 3/5.