Finansiering för kultursektorn – och hjälp att ansöka!

Bildkälla: Europeiska Unionen

Är du kulturaktör och vill arbeta och samarbeta internationellt? Då kan du söka stöd från ”Kreativa Europa”, EU-programmet för de kulturella och kreativa sektorerna. Kanske behöver du stöd och hjälp i hur du ansöker? Då finns det såväl digitala frukostseminarier som vår egen kulturkonferens att besöka!

Digitala frukostseminarier

Kopplat till den nya utlysningen håller Kreativa Europa Desk Sverige – Kultur på Kulturrådet och International Resource Office – IRO fem olika webbinarier om utlysningens prioriteringar. Här kommer datum och teman:

  • 17 november – Hållbarhet
  • 24 november – Digitalisering
  • 1 december – Social inkludering
  • 8 december – Internationell dimension
  • 15 december – Publik

Klicka din in här för att delta (Facebook) >>

Konferens för samverkan och EU-finansiering

Tillsammans med Kulturnavet Österlen och Simrishamns kommun anordnar Europa Direkt Sydskåne en konferens kring samverkan och EU-finansiering. På plats finns bland annat Linda Nordfors, konstnär och entreprenör, som föreläser om ”Den passionsdrivna ekonomin”. Deltagarna bjuds in till såväl relevanta föredrag som till interaktiva workshops. Det blir en dag både för att höra och att göra där deltagarna kan lyfta sina utmaningar, få stöd att hitta lösningar samt lära sig mer om att skapa en ansökan.

När? 25/11 Kl. 10-16
Var? Rådhuset i Simrishamn

Läs mer och anmäl dig här >>

Välkommen!