Webbinarium: “Vägen till pengarna” del 2 – 20/10!

Funderar du på att utveckla ditt företag i en mera hållbar riktning? Undrar du vilken finansiell och kunskapsmässig hjälp du kan få på vägen? Då är detta webbinarium något för dig! Du kommer att få konkreta tips kring aktuella utlysningar och information om det stöd som du kan få under processens gång.

Se sändningen här >>

När? 20 oktober 12.00 -13.00
Var? Livestreamat evenemang, länk skickas via mejl

Gröna lån med Karina Mattisson, Almi

Gröna lån ger en möjlighet för grön omställning i små och medelstora företag. Hör mer om vad det innebär och hur du söker. Karina berättar även om den kostnadsfria tjänsten från Almi där de tar på hållbarhetsglasögon och hjälper dig att hitta potential genom att genomlysa din verksamhet. En sådan genomgång är obligatorisk vid ansökan och ger dig som företagare stöd under hela processen mot EU:s miljömål.

Hållbarhetscheckar med Sara Anderhov, Näringslivsutvecklare på Region Skåne

Hållbarhetscheckar kan du använda till digital utveckling, nya affärsmöjligheter och innovationer i hållbarhetens tecken för ditt företag. Din verksamhet kan beviljas stöd mellan 50 000 och 250 000 kronor och kräver en motsvarande egen investeringssumma. Checkarna ska ge stöd till livskraftiga företag som vill och kan utvecklas mot en grönare framtid.

Detta webbinarium arrangeras av Europa Direkt Sydskåne tillsammans med Innovationscenter för landsbygden. För dig som inte kan delta kommer det även att kunna ses i efterhand.

Läs mer om initiativet “Vägen till pengarna” här >>

Varmt välkommen!