Titta på vårt webbinarium: “Vägen till pengarna” del 4! 1/3

Driver du lantbruk eller annat företag inom grön näring? Eller är du intresserad av lokal utveckling? Har du innovativa idéer, kanske kring samverkan, nya produkter, tjänster eller vill nå nya marknader? Är du nyfiken på hur din verksamhet kan ta del av de 10 miljoner som finns i potten från LEADER för projekt i sydöstra Skåne? Då är detta webbinarium något för dig!

Titta här >> 

När? 1/3 12.00-13.00
Var? Livestreamat evenemang

Innovationsstödet i landsbygdsprogrammet EIP-Agri, Jordbruksverket
Sök EU-finansiering hos Jordbruksverket! EIP-Agris innovationsstöd är för dig med idéer inom områdena miljö, konkurrenskraft och kort livsmedelskedja samt djurvälfärd. Få hjälp att skapa en innovationsgrupp med exempelvis rådgivare, forskare och aktörer från andra branscher samt stöd att genomföra din innovation – tex. en ny produkt, en ny metod eller ett nytt sätt att nå marknaden. Du får veta mer om hur du söker och se inspirerande
exempel på de som fått stöd tidigare.

Projektfinansiering från Leader, Leader Sydöstra Skåne
Under 2022 finns det ytterligare 10 miljoner EU-finansiering att söka för projekt som på olika sätt kan bidra till att skapa ett attraktivt sydöstra Skåne. Prioriterade projektområden är: Sociala aktiviteter och mötesplatser, Hållbara miljö- och klimatinsatser, Utbildning och arbete samt Infrastruktur. Du får veta mer om hur du går från idé till projekt och vilka deadlines som gäller.

Komplement till banklån för svenska gårdar, Gårdskapital
Gårdskapital erbjuder ett smidigt komplement till banklån för svenska gårdar, investeringar som bidrar till både ekonomisk och miljömässig nytta. Få veta mer om vad en sådan lösning kan innebära och hur du går tillväga för att ansöka om stöd.

Detta webbinarium arrangeras av Europa Direkt Sydskåne tillsammans med Innovationscenter för landsbygden. För dig som inte kan delta kommer det även att kunna ses i efterhand på vår Youtubekanal.

Läs mer om initiativet “Vägen till pengarna” och se tidigare sändningar här >>