Välkommen 22/4 till vårt webbinarium om EUs återhämtningsfond

EU har beslutat om en plan på motsvarande nästan 8 biljoner kronor för att stödja den ekonomiska återhämtningen i Europa efter coronapandemin.

I detta webbinarium möter ni bland andra Christian Danielsson, chef för EU-kommissionen i Sverige, och Liselott Kindborg, biträdande regionansvarig på ESF-rådet. De kommer att förklara hur skånska kommuner och organisationer kan ta del av EU:s återhämtningsfond.

Vilken typ av projekt kan finansieras och hur kan vi förbereda oss inför kommande utlysningar? Webbinariet modereras av Malin Wildt-Persson, Leder och Utvecklar AB.

Webbinariet är öppet för alla och vänder sig särskilt till dig som vill ta del av utlysningar inom återhämtningsfonden.

Datum: 22 april
Tid: 09.00 – 10.15
Plats: Zoom. Länk skickas dagen innan evenemanget.

Anmälan: Morgonseminarium om EU:s återhämtningsfond 22/4 (google.com)

Facebook-evenemanget uppdateras kontinuerligt med mer information!

Evenemanget arrangeras av Europa Direkt Sydskåne, Europa Direkt Hässleholm, EU-kontor Skåne Nordost och Europa Direkt Skåne Nordväst.

Vi hoppas att du har möjlighet att delta! Sprid gärna inbjudan till kommuninvånare och kollegor.

Varmt välkommen med din anmälan!


EU-finansiering kan vara aktuellt att söka för näringsliv, organisationer, kommuner eller projekt. Kika gärna in på vår sida om “EU-finansiering” där vi samlar länkar, artiklar med goda lokala exempel och tipsar om möjligheter för olika aktörer. Här hittar du även information om webbinarium-serien för näringsliv, ”Vägen till pengarna”, som vi sänder tillsammans med Innovationscenter för landsbygden.