Visste du att Region Skåne har ett kontor i Bryssel?


För att vara på plats, och kunna fokusera på frågor som berör skåningar, finns Utveckling Skånes Brysselkontor. Här sysslar man med information och utveckling av Skåne. Det kan handla om såväl frågor som berör skåningar just nu – men även i framtiden.

Är du nyfiken på vad som händer inom EU och hur det påverkar Skåne? Då ska du titta på Bryssel Live, ett webbinarium som sänds varje månad. Här har du även chansen att ställa frågor till Brysselkontoret som besvaras under mötet, eller efteråt på deras Facebook-sida.

När kan jag tita på Live Bryssel?

  • 26:e februari
  • 26:e mars
  • 30:e april
  • 28:e maj

Region Skånes Brysselkontor har även ett annat webbinarie, Skåneanalysen Live. Här rapporteras om den senaste ekonomiska statistiken för Skåne och Sverige. Få inblick i statistik kring områden som konkurser, varsel och permitteringar. Sändningen försöker även titta framåt och göra aktuella prognoser. Båda webbinarierna sänds på Utveckling Skånes Facebook-sida. Det går även att se dem i efterhand.
Missa inte denna chans att få koll på EU, kunna ställa frågor som berör Skåne eller att sätta dig in mer i skånsk ekonomi! Länk till deras Facebook hittar du HÄR.

Vill du veta mer om Region Skånes Brysselkontor, titta här.