Vinn 10.000 Euro i #BeActive – för de som får andra att röra på sig!

Nu finns det chans att vinna priser via EU-programmet Erasmus Sport och initiativet #BeActive. Känner du en person i Sydöstra Skåne som brinner för att få människor att röra på sig? Eller kanske har din arbetsplats gjort något särskilt för att aktivera sina anställda? Det finns priser i fyra olika kategorier och förstapriset i varje kategori är hela 10 000 Euro, finalisterna får 2.500 Euro.

Deadline  19 maj.

Priserna är en del i EU-kampanjen HealthyLifeStyle4All, som är en tvåårig kampanj för att lyfta projekt som ökar aktivitet och en hälsosam livsstil. Klicka på de olika priserna nedan för att ansöka och läsa mer.

#BeActive workplace award, delas ut till en arbetsplats som uppmuntrar anställda att bli mer aktiva. Kanske har ni satt igång ett initiativ kring att ställa bilen och cykla till arbetet, eller att ta era möten under powerwalks?

#BeActive education award, är ett pris som delas ut till lärare/skolledare som bidrar till elever blir mera aktiva utanför skolan. Förutom idrottslektionerna, finns det någon på din skola som startat ett spännande initiativ som gör att barn och unga blir mer aktiva?

#BeActive local hero award, delas ut till en eldsjäl som bidrar till ett mera aktivt lokalsamhälle. Det kan till exempel vara en person inom en idrottsförening, eller någon annan som engagerar sig i att få människor att aktivera sig. Nominerade i den här kategorin måste vara över 18 år.

#BeActive across generations award, delas ut till någon som jobbar med aktiviteter för alla åldrar, en sportaktivitet som utövas över generationsgränserna