God Jul och Gott Nytt År!

Nu börjar året gå mot sitt slut och julen närmar sig. Vi har lagt upp flera av höstens sändningar från konferenser på vår Youtube – så kika gärna in där när du har tid. Dessa sändningar har inneburit medborgardialoger där vi mött näringslivet, lantbrukare, livsmedelsproducenter och civilsamhället i dialog kring EU på teman som är viktiga för just dem. Vi har under 2021 arbetat aktivt för att finnas till för näringslivet och civilsamhället, för att svara på frågor, lyssna på visioner, ge rådgivning och förmedla kontakter med EU:s representanter. Dessutom har vi haft medborgardialog och undervisat 26 gymnasieklasser om EU-möjligheter och EU-kunskap under 2021!

Stort tack till alla som har medverkat på våra olika evenemang under 2021. Under 2022 kommer vi att fortsätta att lyfta intressanta och engagerande teman genom olika aktiviteter. Håll utkik på våra hemsidors kalendarium där vi kontinuerligt uppdaterar kring vad som är på gång.

Vissa av höstens evenemang livesändes på våra kommuners Youtube kanaler, men nu har vi samlat alla på vår egen kanal. Följ oss gärna så missar du inga sändningar. På länkarna nedan kan du läsa om våra olika evenemang och se inspelade sändningar:

Vi stöttar även hållbar tillväxt i Sydskåne, som genom att ta fram denna film som lyfter möjligheter för lantbruk att odla industrihampa. Läs mer och se filmen här >>

Vi har också arbetat för att få medial uppmärksamhet genom att skicka pressmeddelande om allt vi gör. På länkarna nedan finns pressklipp att läsa:

God jul och gott nytt år!

Lia Sandberg, verksamhetsledare

Ingrid Nilsson, kommunikatör

& Hela Europa Direkt Sydskåne teamet